ylävalikko

Netto

Memory Bayscent tyyny tyynyliinalla

99.00  69.00 

Jenkkisängyn mukavuuden viimeistelevä ns. äly-vaahtotyyny hengittävällä/pestävällä tyynypussilla sekä erillisellä tyynyliinalla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Memory, paras mahdollinen tyyny Sinulle.

Tekniset tiedot:

Tyyny on muotoiltu tukemaan päätäsi ja niskaasi sekä tarjoamaan täydellisen rentoutumisen ja syvemmän unen. Memory – tyynyn sydämenä on viskoelastinen VISCO MIND – vaahto, joka muotoutuu pääsi ja niskasi muotoihin ja myötäilee liikkeitäsi koko yön. Viskoelatinen tyyny antaa paremman tuen kuin tavalliset tyynyt, jotka ovat usein liian pehmeitä tai matalia. Visco Mind – tyyny tukee päätä ja niskaa optimaalisesti Hypo-allergeeninen ja bakteereja torjuva vähentää pintapaineita nukkuessasi, irrotettava vesipestävä päällinen, jossa Bayscent® Neutralizer – raikastaja. Tyynyn mukana tulee myös erillinen hengittävä tyynyliina.

Bayscent® Neutralizerraikkautta – Merkittävä innovaatio, joka auttaa sinua hengittämään vapaammin nukkuessasi. Bayer®, maailmankuulu kemianalan jättiläinen, kehitti Bayscent® Neutralizer – teknologian, joka torjuu bakteereja ja epämiellyttäviä tuoksuja patjan ja tyynyn pinnasta. Bayscent® Neutralizer toimii kankaan kuiduissa olevien mikrokapseleiden avulla, jotka avautuvat kun liikut yön aikana.

Koko:

60x80cm.

Takuu:

Muotonsa säilyvyys takuu 10 vuotta. Memoryvaahto saa menettää 10 vuodessa 5% muotoonsa.

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 60 x 80 x 20 cm