Maksuehdot

Jenkkisanky.fi verkkosivuilla voit maksaa useilla eri maksutavoilla aina oikeaan rehelliseen hintaan. Pankkipainikkeilla, luottokorteilla, laskulla ja osamaksulla.

1. Maksu ennakkotilisiirrolla

Ennakkotilisiirto on Kaluste-Matin oma maksutapa jolla maksat tilauksesi kuluitta tilisiirrolla ennakkoon. Tilausvahvistukseen saat tilitiedoista Yrityksemme nimen, tilinumeron sekä viestikentään saamasi nelinumeroisen tilausnumeron joka pitää ilmoittaa viestikentässä tilauksesi yhdistämiseen tilaus-seurannassamme.

2. Maksu Paytrail

Paytrail on sinulle turvallinen suomalainen maksulaitos, maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi jenkkisanky.fi verkkokaupalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

2.1 Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi jenkkisanky.fi verkkokaupalle (Kaluste-Matti Oy:lle). Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oy. Välitämme maksusi jenkkisanky.fi verkkokaupalle (Kaluste-Matti Oy:lle).

2.2 Maksut luottokorteilla

Voit maksaa jenkkisanky.fi verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut. Verkkokauppa käyttää Paytrail maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Paytrail vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

2.2.1 Korttimaksu

Jos asiakas omistaa VISA- tai Mastercard-luottokortin, voi hän maksaa tilauksen helposti verkkokauppamme kautta. Maksua tehdessään hänen tulee ilmoittaa kortin numero, sen voimassaoloaika ja CVC-koodi. CVC-koodi on luottokortin takaa löytyvät kolme viimeistä numeroa. Tilauksen maksu veloitetaan luottokortilta kun olet vahvistanut tilauksesi. Jenkkisanky.fi eli Kaluste-Matti käyttää VBV:tä (Verified by Visa), joka on maailmanlaajuinen Internetissä tapahtuvia VISA- ja Mastercard-maksuja varten kehitetty turvallisuusstandardi. Rahojen siirto tapahtuu SSL-salauksella, joten kortti- tai henkilötiedot eivät päädy ulkopuolisten käsiin. Jos asiakkaalla on kysyttävää korttimaksuvaihtoehdon turvallisuudesta, ottaa hän yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen maksutiedustelut@paytrail.com tai puhelinnumeroon 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

2.2.2 Suoramaksu verkkopankissa

Maksa tilauksesi verkkopankissa, turvallisesti ja nopeasti!

2.3 OP Lasku

Verkkokaupan maksutapa kaikkien pankkien asiakkaille. Op Lasku on maksutapa arjen erikoisiin hankintoihin verkossa joka on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

  • saat kaikille ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa
  • voit halutessasi maksaa erissä (voit halutessasi siirtyä helposti ja mutkattomasti kuukausittaiseen erämaksuun. Silloin voit lyhentää maksuasi omaan tahtiisi)
  • pysyt helposti kärryillä tilanteestasi (saat kätevästi laskusi sähköpostiisi ja muistutukset tekstiviestillä sekä kokoamme laskusi nykyaikaisesti verkkopalveluun

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset

OP-Laskulla voit ostaa enintään 5000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa maksusi useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi.  Verkkopalvelussa näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP-Laskua jos olet maksukykyinen yli 20 vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

OP Lasku on vastuullinen maksutapa

Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi, pyydämme sinua ilmoittamaan tulo- ja velanhoitomenosi OP Laskun käyttöönoton yhteydessä. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä. Tämä helpottaa arkesi hallintaa ja auttaa pitämään taloutesi tasapainossa.

Mitä laskun käyttäminen maksaa?

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä. Voit halutessasi maksaa laskustasi vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,00 %*

*OP Lasku on jatkuva jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 25,82 %, kun luoton korko on korkolain 12 §:n mukainen viitekorko + 15,00 % (19 %/23) ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1382,87 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardin aukio 1, 00510 Helsinki.

2.4 OP Tililuotto

Maksuehto tekstejä päivitetään.

OP Tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luotto haetaan ennakkoon ennen
ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

Kätevästi yhdellä laskulla
• Kaikki kuukauden aikana OP Tililuotolla tekemäsi verkko-ostokset laskutetaan samalla, laskulla saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa
• Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen, maksa helposti ja mutkattomasti erissä
• Voit lyhentää luottoa omaan tahtiisi tai maksaa kaikki kerralla ilman kuluja

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset

OP Tililuotolla voit tehdä enintään 7 500 euron suuruisia ostoksia. Kaikki kuukauden aikana tekemäsi
ostokset näkyvät samalla laskulla.
Voit maksaa kuukauden ostokset pois seuraavan laskun yhteydessä, tai lyhentää niitä kuukausierissä.
Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa luoton pois milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja.
Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Jos olet tehnyt ostoksia OP Tililuotolla, näet luottoasi koskevat tiedot OP:n rahoituksen
verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa näet mm. luottorajan, käytettävissäsi olevan luoton määrän ja laskujesi
tilanteen.

OP Tililuotto on vastuullinen maksutapa

Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi kysymme
sinulta hakemuksella mm. työsuhdetiedot sekä tulo- ja velanhoitomenot. Lisäksi tarkastamme luottotietosi
luottotietorekisteristä.

Mitä OP Tililuoton käyttäminen maksaa?

OP Tililuotto tarjoaa 30 päivän korottoman maksuajan jokaiselle ostokselle sekä mahdollisuuden maksaa
erissä. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa, ja erissä maksaessa nimelliskorko OPprime + 9,50 %.*
Minimikuukausierä on 50 euroa. Et kuitenkaan maksa mitään kuluja, jos tililuotolla ei ole velkasaldoa. Voit
myös tehdä koska tahansa ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja.

* Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 14,57 %, kun
luoton korko on OP-prime + 9,50 % (12,20 % 5/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 € /kk. Arvioitu
luoton kokonaiskustannus on 8 341,38 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan,
luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 euron
maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 99 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj,
Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

3. Klarna – Maksa myöhemmin.

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät
vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Maksat vain niistä tuotteista jotka päätät pitää. Klarna tarjoaa 14 päivän
ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että
saat rahasi takaisin.

Miten se toimii?
Useimmiten lasku lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka valitset ostoksia tehdessäsi, mutta joskus
lasku lähetetään postitse tai tilaamasi paketin mukana. Kun lasku liitetään suoraan pakettiisi, voi sen
saamisessa kulua aikaa.

Hallitse laskujasi
Kirjaudu tästä tai Klarnan sovelluksen kautta, jotta voit nähdä ja hallita kaikkia laskujasi. Voit esimerkiksi
maksaa yhdellä klikkauksella tai pidentää maksuaikaa.

Klarna – Maksa erissä.

Nyt voit helposti jakaa laskusi 3, 6, 12 tai 36 kuukaudelle. Kun jaat laskusi eriin, lasku lisätään tililaskullesi, joka
lähetetään sinulle seuraavan kuukauden puolessa välissä.

Jaa laskusi
1. Kirjaudu tästä tai Klarna sovelluksessa.
2. Valitse minkä laskun haluat maksaa.
3. Klikkaa “Maksuvaihtoehdot” tai “Osamaksu”
4. Valitse kuinka monessa kuukaudessa haluat maksaa. Valmis!
5. Kirjaudu Klarnan sovellukseen täältä.
6. Löydät osamaksun ehdot täältä.

Osta heti. Jaa kustannukset 6–36 kuukaudelle Klarnalla.*
* = Esimerkki: 6 kuukauden maksusuunnitelma 1 000 euron lainalle Klarnalla. Aloitusmaksu 0 euroa, kuukausimaksu 0 euroa/kk, korko 18,90 %, kuukausierä 176 euroa, todellinen vuosikorko 18,90 %, maksettava kokonaissumma 1055,90 euroa. Luotonantaja: Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Summat ovat suuntaa-antavia. Lopulliset kustannukset riippuvat siitä, minä kuukauden päivänä ostos on tehty. Ehdot osoitteessa klarna.com/fi/ehdot.

4. Maksu Laskulla 14 pv tai Osamaksulla 1-36kk Svea Webpaylla (toistaiseksi vain kivijalkamyymälässä)

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla tai erämaksulla. 

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

4.1 Lasku

Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankin laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta.

Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

 

4.3 Maksa osissa Erämaksulla

Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.

 

SVEA OSAMAKSU VAIHTOEHDOT

Maksuaika Korko Avaus Laskutuslisä/kk Min.
3 kk 19,95% 5€ 0€ 100€
6 kk 19,95% 5€ 0€ 100€
12 kk 19,95% 5€ 0€ 100€
24 kk 19,95% 5€ 0€ 100€
36 kk 19,95% 5€ 0€ 100€

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta https://www.kkv.fi/ tai luottosopimuksestamme.

5.0 Yrityslaskulla ostaminen

Svea tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksenne laskulla.
Valitessanne maksutavaksi Svean yrityslaskun saatte aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme vähintään 5 euroa.

Svean yrityslaskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Ostaja vakuuttaa olevansa oikeutettu toimimaan sen yrityksen nimissä, jonka tiedoilla on ostosta tekemässä. Svealla on oikeus tarkistaa ostajan nimenkirjoitus- tai muu osto-oikeus kyseisessä yrityksessä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme  +358 9 4242 3330 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avoimet luottosi näet myös Omat sivut -palvelusta.

Svea noudattaa toiminnassaan tietosuojalakia, lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7)
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.svea.fi

Päivitetty 3.1.2022

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Lisäksi saat Svea Payments Oy:n maksuvahvistusviestin, jonka kautta pääset seuraamaan toimituksen etenemistä ja hallinnoimaan tilaustasi Ostajan Apulaisen avulla. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

6.0 Resurs Bank – Sisustustili

Maksa myöhemmin - Resurs Bank

Resurs Bank. Maksa myöhemmin – omaan tahtiisi

  • Maksa ostoksesi sinulle sopivissa kuukausierissä
  • Jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • 30-60 päivää ensimäiseen eräpäivään
  • Ei avausmaksua, ei kortti eikä piilokuluja
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää helposti myös tuleviin ostoksiisi

Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai myymälässämme paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä.

Lue lisää rahoituskumppanistamme Resursista täältä.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: linkki korotushakemukseenMuistathan hyödyntää myös Resurs online bankiasi, josta näet mm. tilisi saldon: Kirjaudu online bankiin tästä.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Kysy lisää jenkkisanky.fi verkkokauppamme maksutapoihin liittyen asiakaspalvelustamme tästä!