Netto

Cloud 150x200cm painopeitto – 5,5kg, 7kg, 9kg

69.00 79.00 

Voit tiedustella ja tilata myös soittamalla

020-7969230

Cloud painopeiton alla makaaminen saa kehossa aikaan turvallisen ja rentoutuneen olon. Painon ansiosta koko keho rentoutuu ja mm. nukahtamisesta voi tulla helpompaa, eritoten erityislapsille joilla aistiyliherkkyyttä tai autismia. Valitse peite painosi mukaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Cloud painopeiton alla makaaminen saa kehossa aikaan turvallisen ja rentoutuneen olon. Painon ansiosta koko keho rentoutuu ja mm. nukahtamisesta voi tulla huomattavasti helpompaa.

Painopeitto auttaa nukahtamiseen, levottomuuteen, luo turvallisuuden tunnetta sekä rauhoittaa. Tutkimusten mukaan painopeitto myös parantaa sekä mitattua että koettua unen laatua. Alun perin painopeitot ovat olleet apuvälineitä erityislapsille, joilla on esimerkiksi aistiyliherkkyyttä tai autismia. Sieltä ne siirtyivät myös ns. perusterveiden aikuisten nukkumisen auttajiksi.

Peiton hengittävällä 100% puuvillakankaalla on myös todella hyvä lämmönsäilytyskyky. Täyte on ensiluokkaisista mikrolasihelmeä, jotka ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia sekä hiljaisia.

Painopeiton tulisi painaa noin 7-10 % oman kehon painosta, jotta siitä saa optimaalisimman hyödyn. Esimerkiksi 70 kiloiselle henkilölle suositellaan noin 7 kg painopeittoa. Pääsääntöisesti yli 10 kiloista painopeittoa suosittelaan vain terapiakäyttöön. Näin painava painopeitto voi olla liian painava läpi yön käytettäessä. Etenkin lapsille ostaessa olisi erittäin tärkeää valita oikea painopeitto. Tärkeää on että painopeiton käyttäjä pääsee itse pois peiton alta. Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi.

Itsellesi sopivan painoisen peiton voit laskea seuraavasti:

Oma paino x 0,10 = Suositeltu peiton paino.

Valitse itsellesi sopiva paino:

Vaihtoehto 1. Paino 5,5 kg

Vaihtoehto 2. Paino 7 kg

Vaihtoehto 3. Paino 9 kg

 

Maksa painopeitto vaikka 3-36kk osamaksulla.

Painopeitto tekniset tiedot:

Päälliskangas vaalea hengittävää 100% puuvilla. Täyte turvallista 3D 100 % polyesterikuitua sekä non-toxic mikrolasihelmiä. Vetoketjullinen pakkaus. 110gsm. Vetoketjullinen kätevä pakkaus.

Suositus:

Allergikoille sekä painavamman ja ilmavan peiton ystävälle sekä eritoten erityislapsille joilla aistiyliherkkyyttä tai autismia.

Peitteen hoito-ohjeet:

  • Anna vuoteen tuulettua aina hetki ennen sijaamista.
  • Pöyhi peittoa aamuisin ja tuuleta ainakin kerran viikossa.
  • Normaali 40 asteen vesipesu. Suositellaan ensitilassa tarhranpoistoa ja tuuletusta. Ei huuhteluainetta.
  • Silitys, kloorivalkaisu ja kemiallinen pesu sekä rumpukuivaus kielletty.
  • Suorista peite kosteana muotoonsa ja varmista täytteen tasaisuus
  • Painopeitto voidaan puhdistaa pesukoneessa hellävaraisella pesuohjelmalla (MAX. 40°C). Kannattaa kuitenkin huomioida pesukoneen painorajat!                                                                                                                                                                                                                                      Painopeitto on hygieniatuote, eikä sillä ole palautusoikeutta.

Lisätiedot

Paino 56.5 kg (kilogramma)
Mitat 49 × 15 × 40 cm (senttimetri)
Paino

5,5kg, 7kg, 9kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cloud 150x200cm painopeitto – 5,5kg, 7kg, 9kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...