Netto

Joutsen Syli Untuvatyyny 50x60cm

89.00 139.00 

Voit tiedustella ja tilata myös soittamalla

020-7969230

Koe uni niin kuin luonto sen tarkoitti. Joutsen Syli-tyynyt on valmistettu aidosta, puhtaimmasta untuvasta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Joutsen Syli Untuvatyyny 50x60cm

Koe uni niin kuin luonto sen tarkoitti.

Joutsen Huomen-untuvapeitteet ja -tyynyt on valmistettu aidosta, puhtaimmasta untuvasta Riihimäellä yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tunne untuvan pehmeys, keveys ja lämpö, joista et halua enää luopua. Untuvan hahtuvat sitovat ilmaa itseensä ja ympärilleen. Tämä ilmakerros toimii ainutlaatuisena hengittävänä eristekerroksena myös Joutsen tuotteissa. Joutsen Huomen-tyyny mallistosta löydät juuri sinulle sopivan tyynyn, joiden avulla nouset joka päivä kirkkaampaan aamuun.

Joutsen Huomen-tyyny sarjan tuotteiden valkoinen päälliskangas on 100% hengittävää hengittävää puuvillakambriikkia. Tutkitusti allergiaystävällinen.

Joutsen Syli Untuvatyyny 50x60cm tekniset tiedot:

*Pehmeä/Matala tyyny

Täyte: 90% untuvaa/10% untuvaista höyhentä
Täytteen määrä: 250 g

*Keskikorkea/keskipehmeä tyyny

Täyte: 60% untuvaa/40% untuvaista höyhentä
Täytteen määrä: 500 g

Kangas: 100% hengittävää puuvillakambriikki | lankaluku 280
Väri: valko

Konepesu 60 astetta C.

Koko

  • Tyyny 50×60 cm, 90/10 250g, pehmeä ja matala
  • Tyyny 50×60 cm, 60/40 500g, keskipehmeä ja keskikorkea

Untuvatyynyjen täytelaatuina ovat pehmeämmässä mallissa 90% untuvaa ja 10% pientä untuvaista höyhentä sekä napakammassa mallissa 60% untuvaa ja 40% pientä untuvaista höyhentä.

Joutsen Syli Untuvatyyny 50x60cm suositus:

Jos olet kapeaharteinen tai nukut ajoittain vatsallasi, pehmeä ja matala tyyny 90/10 250g on sinun vaihtoehtosi. Meistä monet eivät kaipaa tyynyltä korkeutta tai erityistä tukea. Sen sijaan tyynyltä haetaan pehmeyttä, jota voi muokata päänsä alle itselleen mieluisalla tavalla. Pehmeä ja matala tyyny ei paina niskaa ja sitä suositellaan erityisesti vatsallaan nukkujille, mutta se sopii mainiosti myös lapsille.

Jos olet leveämpiharteinen ja nukut pääsääntöisesti kyljellään niin silloin valinta on keskipehmeä ja keskikorkea 60/40 500g

Tyynyn hoito-ohjeet:

  • Anna vuoteen tuulettua aina hetki ennen sijaamista.
  • Pöyhi tyynyä aamuisin ja tuuleta ainakin kerran viikossa.
  • Untuvalle tarkoitettu Joutsen untuvashampoolla pesu tai normaali 60 asteen vesipesu 1-2 kertaa vuodessa. Tyynyt kannakkaa huuhdella runsaalla vedellä 3-4 kertaa ja linkous täysillä kierroksilla mahdollisimman kuivaksi. Avarassa ja ilmastoidussa tilassa pöyhiminen kuivauksen aikana. Kuivatus rumpukuivaajassa alhaisessa lämpötilassa, kuivausajan oltava myös mahdollismman pitkä 3-4 tuntia. Muokkaa kosteana muotoonsa ja varmista täytteen tasaisuus. Untuvatäyte on syytä tasoittaa taputtelemalla pesun jälkeen. Kemiallista pesua suositellaan vain ainoastaan erittäin vaikeiden tahrojen poistamiseen. Jokaisessa Joutsen tuotteessa on pesuohje jolla saadaan kaikkein pisin mahdollinen käyttöikä sekä muotonsa säilyvyys sekä ohjeen mukainen pesu ei vahingoita untuvatäytettä, vaan palauttaa sen kuohkeuden ja kimmoisuuden.
  • Silitys ja kloorivalkaisu kielletty

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 60 × 20 cm (senttimetri)
Koko

Matala, Keskipehmeä/matala

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joutsen Syli Untuvatyyny 50x60cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...