Netto

Sleep&Dream Naturline Eco-jenkkisänky 160x200cm

2,860.00 3,130.00 

Voit tiedustella ja tilata myös soittamalla

020-7969230

Ekologinen ja hengittävämpi muhkea Sleep&Dream Naturline Eco-jenkkisänky 160x200cm täysin luonnon materiaaleilla. Kookos, lampaanvilla sekä Talalay-lateksi yhdessä, mahdollistavat hengittävimmän ja raikkaimman nukkumakokemuksen luontoa säästäen. Tässä Eco-jenkkisängyn verhoiluissa käytetään hengittävää puuvilla/pellava-kangasta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sleep&Dream Naturline Eco-jenkkisänky 160x200cm

Nyt uusi ekologinen sekä allergiaystävällinen, täysin luonnonmateriaaleista valmistettu Sleep&Dream Naturline Eco-jenkkisänky 160x200cm jossa valmistusmenetelmältään ns. hiilijalanjälki jää kaikkein pienimmäksi. Tämän jenkkisängyn nukkujaan kohdistuva sisus (välipatja), kookos, puhdas lampaanvilla sekä talalay-luonnonkumi on miellyttävän pehmeän tuntoinen, hävittäen nukkujaa kohdistuvaa pintapainetta vähemmälle. Myös paremman ilmankierron mahdollistava edellä mainittu materiaaliyhdestelmä vähentää oleellisesti allergisointia sekä hiostavuutta. Nukut täysin luonnonmateriaaleista koostuvassa jenkkisängyssä.

Tähän sarjaan saatavana lisävarusteena todella näyttävästi koristetikattu kuvassa oleva sängyn pääty puuvilla (60%)-/pellava (40%)-kankaalla verhoiltuna.

Maksa Eco-jenkkisänky vaikka osamaksulla 3-36kk!

Sleep&Dream Naturline Eco-jenkkisänky 160x200cm Jenkkisänky tekniset tiedot:

Jenkkisängyn näyttävä ja tukeva alarunko (22cm korkea) kerroksiin ajettua elämätöntä koivuvaneria. Tässä jenkkisängyssä on kauttaaltaan puuvillavanutus sekä puuvilla-/pellavakangas Ranch-verhoilu. Näyttävät koristetikkaukset on ommeltu puuvillalangalla.

Pehmeämmän välipatjan keskimmäisen kerroksen kookoskuitulevy (8cm) kestää korkeaakin kosteutta ilman, että se homehtuisi – näin ollen se on erinomainen materiaali vuoteen rakenteissa myös kosteudenpoistajana.

Naturline-jenkkisängyn välipatjan molemmin puolin kookosydintä oleva villa on puhdasta lampaanvillaa (2x250g/m3), joka on vanuttumisen ehkäisemiseksi lämpösidottua. Lampaanvilla kuljettaa pois kosteuden ja on talvisin miellyttävä, luonnollisen lämmin sekä kesäisin viilentävä materiaali. Kookoslevyn ja lampaanvillan välissä on molemmin puolin patjaa kosteutta haihduttava sekä hengittävä puuvillalevy (2x750g/m3).

Välipatjan molemmat pintapuolet ovat viimeistelty Talalay-lateksilla. Talalay-lateksi sopii erinomaisesti myös allergikoille, sillä pölypunkit eivät pysty kiinnittymään Talalay-lateksin avoimeen rakenteeseen. Talalay-lateksi on Öko-Tex®-standardin omaava. Talalay-lateksi on normaaliin luonnonkumiin (lateksiin) verrattuna kuohkeampi ja ilmavampi sekä avoimen solurakenteen omaavana huippuhengittävä materiaali, joka kannattelee vartaloa ihanteellisemmalla tavalla (katso alla Talalay-lateksi vs. tavallinen lateksi havainnekuva). Välipatjan korkeus noin 20cm.

Jalkasarjana kierrettävä kartionmuotoinen 12 cm korkea tyylikäs massiivitammijalka. Jenkkisängyn upea, korkeussuunnassa säädettävä (20cm) puuvillalangalla koristetikattu sängynpääty lisähintaan. Jenkkisänkysetti toimitetaan kahdella 80 cm leveällä alaosalla sekä 160 cm levellä välipatjalla ja petauspatjalla.

Kuvan pääty myydään myös erikseen kohdasta oheistuotteet. 

Petauspatja:

Huippuunsa pintamyötäilevässä petauspatjassa ydin hengittävintä Talay-lateksia irroitettavalla yksivärisellä Goblon-päällisellä verhoiltuna (kuvassa kaksivärinen), kokonaispaksuus noin 8cm.

Jenkkisänky koko:

Jenkkisängyn patjakoko 160×200 cm. Nukkumakorkeus petauspatjan kanssa noin 70 cm. Päädyn korkeus säädettävissä 105-125 cm. Päädyn paksuus 10 cm.

Suosituspainolle:

Jenkkisängyssä Med/Hard- jäykkyys, suosituspainolle 55-90 kg / nukkuja.

Takuu:

Jenkkisängyn runkotakuu 10 vuotta ja materiaalitakuu 2 vuotta, Talalay-lateksille äkillisille painumisille 10 vuotta. Takuu ei koske normaalia käytössä aiheutuvaa painumista.

Jenkkisängyt edullisesti netistä vaikka osamaksulla 3-36kk, aina hyvä jenkkisänky tarjous !

Lisätiedot

Paino 75 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 180 × 50 cm (senttimetri)
Sängyn pääty

Ilman sängynpäätyä, Sängynpäädyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sleep&Dream Naturline Eco-jenkkisänky 160x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...