Maksuehdot

Jenkkisanky.fi verkkosivuilla voit maksaa useilla eri maksutavoilla aina oikeaan rehelliseen hintaan. Pankkipainikkeilla, luottokorteilla, laskulla ja osamaksulla.

1. Maksu ennakkotilisiirrolla

Ennakkotilisiirto on Kaluste-Matin oma maksutapa jolla maksat tilauksesi kuluitta tilisiirrolla ennakkoon. Tilausvahvistukseen saat tilitiedoista Yrityksemme nimen, tilinumeron sekä viestikentään saamasi nelinumeroisen tilausnumeron joka pitää ilmoittaa viestikentässä tilauksesi yhdistämiseen tilaus-seurannassamme.

2. Maksu Paytrail

Paytrail on sinulle turvallinen suomalainen maksulaitos, maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi jenkkisanky.fi verkkokaupalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

2.1 Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi jenkkisanky.fi verkkokaupalle (Kaluste-Matti Oy:lle). Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oy. Välitämme maksusi jenkkisanky.fi verkkokaupalle (Kaluste-Matti Oy:lle).

2.2 Maksut luottokorteilla

Voit maksaa jenkkisanky.fi verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut. Verkkokauppa käyttää Paytrail maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Paytrail vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

2.2.1 Korttimaksu

Jos asiakas omistaa VISA- tai Mastercard-luottokortin, voi hän maksaa tilauksen helposti verkkokauppamme kautta. Maksua tehdessään hänen tulee ilmoittaa kortin numero, sen voimassaoloaika ja CVC-koodi. CVC-koodi on luottokortin takaa löytyvät kolme viimeistä numeroa. Tilauksen maksu veloitetaan luottokortilta kun olet vahvistanut tilauksesi. Jenkkisanky.fi eli Kaluste-Matti käyttää VBV:tä (Verified by Visa), joka on maailmanlaajuinen Internetissä tapahtuvia VISA- ja Mastercard-maksuja varten kehitetty turvallisuusstandardi. Rahojen siirto tapahtuu SSL-salauksella, joten kortti- tai henkilötiedot eivät päädy ulkopuolisten käsiin. Jos asiakkaalla on kysyttävää korttimaksuvaihtoehdon turvallisuudesta, ottaa hän yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen maksutiedustelut@paytrail.com tai puhelinnumeroon 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

2.2.2 Suoramaksu verkkopankissa

Maksa tilauksesi verkkopankissa, turvallisesti ja nopeasti!

3. Klarna – Maksa myöhemmin.

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät
vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Maksat vain niistä tuotteista jotka päätät pitää. Klarna tarjoaa 14 päivän
ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että
saat rahasi takaisin.

Miten se toimii?
Useimmiten lasku lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka valitset ostoksia tehdessäsi, mutta joskus
lasku lähetetään postitse tai tilaamasi paketin mukana. Kun lasku liitetään suoraan pakettiisi, voi sen
saamisessa kulua aikaa.

Hallitse laskujasi
Kirjaudu tästä tai Klarnan sovelluksen kautta, jotta voit nähdä ja hallita kaikkia laskujasi. Voit esimerkiksi
maksaa yhdellä klikkauksella tai pidentää maksuaikaa.

Klarna – Maksa erissä.

Nyt voit helposti jakaa laskusi 3, 6, 12 tai 36 kuukaudelle. Kun jaat laskusi eriin, lasku lisätään tililaskullesi, joka
lähetetään sinulle seuraavan kuukauden puolessa välissä.

Jaa laskusi
1. Kirjaudu tästä tai Klarna sovelluksessa.
2. Valitse minkä laskun haluat maksaa.
3. Klikkaa “Maksuvaihtoehdot” tai “Osamaksu”
4. Valitse kuinka monessa kuukaudessa haluat maksaa. Valmis!
5. Kirjaudu Klarnan sovellukseen täältä.
6. Löydät osamaksun ehdot täältä.

Osta heti. Jaa kustannukset 6–36 kuukaudelle Klarnalla.*
* = Esimerkki: 6 kuukauden maksusuunnitelma 1 000 euron lainalle Klarnalla. Aloitusmaksu 0 euroa, kuukausimaksu 0 euroa/kk, korko 18,90 %, kuukausierä 176 euroa, todellinen vuosikorko 18,90 %, maksettava kokonaissumma 1055,90 euroa. Luotonantaja: Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Summat ovat suuntaa-antavia. Lopulliset kustannukset riippuvat siitä, minä kuukauden päivänä ostos on tehty. Ehdot osoitteessa klarna.com/fi/ehdot.

Kysy lisää jenkkisanky.fi verkkokauppamme maksutapoihin liittyen asiakaspalvelustamme tästä!