ylävalikko

Netto

Familon Jousto 90x200cm moottorisänky

1,119.00 1,445.00 

Kotimainen, viidellä mukavuusvyöhykkeellä oleva Familonin moottorisänky laadukkain materiaalein.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tyylikäs Familon Jousto moottorisänky koostuu moottoroidusta säätöpohjasta (moottori asennettu runkoon) ja joustinpatjasta, jossa on vartalon eri osia juuri oikein tukeva, vyöhykkeellinen Familon-pussijousitus, jossa on viisi eri tavoin joustavaa vyöhykettä: keskellä ja päissä napakampi ja olkapään kohdalla myötäilevämpi jousisto. Sängyn asentoa on helppo säätää langallisella kaukosäätimellä. Joustinpatjan toinen puoli jämäkämpi ja toinen puoli pehmeämpi. Patjan paikallaan pysyminen on varmistettu pääty- ja sivutuilla. Säätöpohjan keskiosaa voi säätää napakammaksi.

Familon Jousto moottorisängyssä yhdistyy tyylikkyys, nukkumismukavuus ja sängyn säädettävyys miellyttävään asentoon esimerkiksi lukemista tai jalkojen lepuuttamista varten. Hiljainen moottorin ääni.

Kotimaiset Familon-tuotteet edustavat tutkittua ja turvallista laatua. Tuotteet täyttävät Allergiatunnuksen ja Joutsenmerkin tiukat ympäristö-, terveys- ja laatuvaatimukset.

Tekniset tiedot:

Jousisto (korkeus 12 cm) käännettävät, vartaloa täysin myötäilevät 5-vyöhykepussijouset (jousiston tiheys 245 kpl / m2). Jousen lankavahvuus 1,8 / 2,0 mm. Patjan pinnassa hengittävä, sekä keskitetysti pussijousitusta myötäilevä hiostamaton Strechline-joustokangas. Hartiaseudun säätö, pehmeämpi/tukevampi. Moottoreissa paristovarmennus, eli myös sähkökatkon aikana vuoteen saa laskettu alas.

Valittavissa Cool Medium Luxus-sijauspatja. Jalkasarjana kierrettävä kartion muotoinen massiivitamminen 12 cm korkea jalka. Väri: tumman harmaa tai beige huonekalukangas / vaalea Stretch-joustokangas.

Moottorisängyn – säätösängyn petauspatjat;

Standard (7 cm profiloitu vaahto): Pintapehmentävä vaihtoehto kevyemmälle nukkujalle.

Perhe. Sisus E-25 profiloidulla vaahtoytimellä (tukevampi/pehmeämpi puoli), vesipestävässä joustopäällisessä 50% puuvillaa/50% polyesteriä, hengittävä vanutikkaus.

Standard (7 cm kimmovaahto):  Kimmoisan pintapehmeä vaihtoehto kevyemmälle nukkujalle.

Jousto. Profiloitu ERX-40 pitkä ikäisempi korkeakimmovaahto (tukevampi/pehmeämpi puoli), vesipestävä joustokangas päällinen. Päällinen 100% polyesteriä jossa vartaloa paremmin joustavalla ja hengittävällä vanulla tikattuna.

Luxus (7cm viskoelastinen vaahto): Pehmeä ja pintapaineen hävittävä vaihtoehto.

Aeroflex. Kehon lämpöön reagoiva profiloitu memory-vaahto (tukevampi/pehmeämpi puoli), vesipestävä 100% polyesteri päällinen vartaloa paremmin joustavalla ja hengittävällä vanulla tikattuna.

Luxus (7cm spiraalikuitu): Pintapainetta hävittävä vaihtoehto.

Breathair. Ainutlaatuinen 3-D spiraalikuiturakenne, kevyt, kestävä ja poikkeuksellisen hengittävä. Kokonaan vesipestävä (sisus tasopesu). Pitää vuoteen lämpötilan ja kosteuden matalana. 100% polyesteri päällinen vartaloa paremmin joustavalla ja hengittävällä vanulla tikattuna.

Moottorisänky koko:

Moottorisängyn / säätösängyn patjakoko 90×200 cm. Nukkumakorkeus ilman petauspatjaa 50cm.

Suosituspainolle:

Medium – Hard- jäykkyys, suositus 55-90 kg / nukkuja. Kysy myyjiltämme myös painavammalle kilo-luokalle.

Takuu:

Moottorisängyn jousten katkeamattomuus- ja runkotakuu 10 vuotta. Moottorille takuu 5 vuotta. Takuu ei koske normaalia käytössä aiheutuvaa painumista.

Moottorisängyt – säätösängyt edullisesti netistä vaikka osamaksulla !

-Familon

Lisätiedot

Paino 60 kg
Mitat 200 × 90 × 40 cm
Väri

Beige, tumman harmaa

Petauspatja

Luxux (7cm spiraalikuitu), Standard (6cm profiloitu vaahto), Ei petauspatjaa, Luxus (7cm kimmovaahto), Luxus (7cm viskoelastinen vaahto)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Familon Jousto 90x200cm moottorisänky”

Saatat myös pitää...